Accountmanager bij Murrelektronik (NL only) | Murrelektronik

Onze verhalen

Accountmanager bij Murrelektronik, waar techniek en commercie samenkomt!

Een plek waar techniek en commercie samenkomt.

Roel Janssen, Account Manager Distribution

“Ik ben vier jaar werkzaam geweest als accountmanager bij Murrelektronik. Nu ben ik verantwoordelijk voor de groothandels binnen Murrelektronik. Ik ben in die jaren veel onderweg en heb mooie relaties opgebouwd. Naast dat ik verantwoordelijk was voor een groep klanten in mijn rayon was ik ook actief op zoek naar nieuwe business. Het meest uitdagende aan deze functie is voor mij dat je individueel verantwoordelijk bent voor verschillende doelstellingen. Je hebt dagelijks contact met collega’s en regelmatig overleg met de salesmanager.”

Waarom is dit voor jou de ideale baan?

“Ik heb alle tools en trainingen tot mijn beschikking gekregen om te kunnen blijven groeien in mijn werk. Ook krijg ik veel vrijheid om de taken op mijn manier uit te voeren. Communicatie binnen het bedrijf is helder en ‘straight to the point’. De sfeer die onderling heerst op de afdeling en door het hele bedrijf voelt erg prettig en iedereen is bereid om elkaar te helpen.”

Welke eigenschappen heb je nodig voor deze functie?

“Naast dat het belangrijk is om technische kennis te hebben is het nog belangrijker om goed te kunnen luisteren. Op die manier kan je de klanten van een uitstekend advies voorzien en ze ondersteunen in dat waar ze naar op zoek zijn. Bij Murrelektronik leveren we namelijk niet alleen componenten maar een compleet systeem die wij van A tot Z kunnen verzorgen.”

Murrelektronik werkt dagelijks aan innovaties die machines en installaties optimaliseren om de marktpositie te vergroten. Iedereen binnen onze organisatie draagt hier aan bij. Elke medewerker, in elke functie. Heb jij groen bloed? Reageer dan vandaag nog en sluit je aan!

Get connected…

Heb jij ambitie maar is er voor jou op dit moment geen passende vacature die perfect aansluit? Maar denk jij toch dat je een bijdrage kan leveren? Laat je niet weerhouden en stuur je CV met motivatie naar hrm@murrelektronik.nl. Want talent sluiten wij natuurlijk niet buiten!

Stay connected…

Blijf op de hoogte van de nieuwste kansen binnen Murrelektronik. Schrijf je in voor de job alert!

 

GA NAAR ALLE VACATURES BIJ MURRELEKTRONIK

Deel deze informatie, kies je platform!
Newsletter
Always up to date!
Always available!
We take care of your questions...